Snežne razmere Kako do nas Poletje Zima

Okusi, ki jih ustvarjamo se sovpadajo z magično okolico.

Pri nas čas teče drugače. Zrak, vonj in zvoki se razlikujejo od tistih, ki smo jih navajeni vsak dan.

Vpeti med čudovito panoramo alpskega sveta, ponosno sovbivamo v bližini Slapa Boka, smaragdne reke Soče ter mogočnih Julijcev s pogledom na Triglav.

Človek lahko v tem edinstvenem okolju zlahka najde čas za oddih, postanek in razmislek.

Šele takrat se čarovnija lahko začne…NAVDIH OKOLJA

V Dolini Soče se tradicionalna kuhinja prepleta z moderno. Od preprostih jedi naših prednikov do vrhunske kulinarične ponudbe.

V Boki ponujamo kulinariko z lokalnimi sestavinami in recepti. Vsak bo našel nekaj zase. Tako mesojedci kot vegetarijanci, vegani ter gostje z brezglutensko dieto (nekaj jedi v ponudbi).

Ponujamo vam različen izbor jedi: domače mesnine in sire ter izbrani prigrizki, Boka burger in rebrca, Boka rižota, tagliatele po mediteransko, rozbif tagliata, postrv z različnimi prilogami in omakami, kraljevske solate.

Pri nas je vedno nekaj sladkega v ponudbi. V času sezone sladice pripravljamo dnevno. Naše najljubše limonina in jabolčna pita, jabolčni štrudelj, kremšnita, gibanica, tiramisu.


Naša vinska ponudba je zelo personalizirana ter zbirana skozi leta izkušenj. V vinski karti so vina iz nekaj slovenskih vinorodnih regij...a le tista, ki s svojo filozofijo ustrezajo naši. Le tako lahko gostu zagotovimo čimbolj popolno izkušnjo našega okolja.

                                                


DELOVNI ČAS
ponedeljek - torek - sreda zaprto
cetrtek - petek 17:00 - 21:30
sobota - sobota 12:00 - 21:30
REZERVACIJE
Za rezervacije prosimo pokličite ali nam pisite:
+386 5 384 55 52
info@hotel-boka.si

      MENU