Snežne razmere Kako do nas Poletje Zima

V hotelu BOKA smo se odločili za uporabo 100% naravne kozmetike za osebno nego in 100% naravna čistila. S tem poskrbimo zase, za naše goste in naravo. V tej smeri bomo razmišljali tudi naprej. Naša načela so:

  • koži prijazne sestavine
  • zavezani smo h varovanju okolja

Kozmetika in čistila so shranjena v t.i. točilnicah za ponovno polnjenje. To pomeni, da praznih plastenk ne zavržemo, temveč jih ponovno napolnimo. S tem zmanjšujemo količino smeti in skrbimo za čistejšo naravo. 

Skupaj nam bo uspelo!

http://www.ekovek.si/ 

Nivel, kot proizvajalec ima certificirane vse izdelke kot dokaz za varovanje zdravja odraslih in otrok.
Proizvodi morajo izpolnjevati stroge kriterije izdajatelja certifikatov in so predmet stalnega sistema za nadzor s strani neodvisnih organov, ki preverjajo in nadzirajo sestavine in proizvodnjo izdelkov. Vsem izdelkom se preveri vsaka sestavina v proizvodnem procesu. Preverja se ustreznost shranjevanja surovin in njihova kompatibilnost s kožo. Vsi izdelki so narejeni z rastlinskimi sestavinami, ki izvirajo iz ekološkega kmetijstva, so popolnoma biološko razgradljiva in obnovljive v biološkem in ekološkem ciklu.

Izdelki so:

• BREZ SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA

• BREZ PETROKEMIČNIH SESTAVIN

• BREZ PED IN PARABENOV

• BREZ SLS, SLES

• BREZ EDTA IN GSO

• BREZ BARVIL IN SILIKONOV

• BREZ SINTETIČNIH DIŠAV

 

AIAB DETERGENTI

Vsi izdelki za čiščenje nosijo ta znak, ki ga je izdal italijansko združenje za ekološko kmetijstvo, mednarodno priznanega neodvisnega certifikacijskega organa, kar zagotavlja jamstvo za ekološko kakovost in preglednost.

AIAB KOZMETIKA

Vsi kozmetični izdelki nosijo ta znak, ki ga je izdal italijansko združenje za ekološko kmetijstvo, mednarodno priznanega neodvisnega certifikacijskega organa, kar zagotavlja jamstvo za ekološko kakovost in preglednost.

VEGAN OK

Vsi izdelki so vegan, kar pomeni, da vse sestavine, ki se uporabljajo za izdelavo izdelka niso preizkušali na živalih niti izdelek ne vsebuje, sestavin pridobljenih iz živalskih ali gensko spremenjenih organizmov.

DERMATOLOŠKO TESTIRANO

Vsi izdelki Nivel so dermatološko testirani. Preskus se izvaja za zagotavljanje skladnosti s kožo. Preskus se izvede v laboratoriju za analize, ki jo je odobrilo ministrstvo za zdravje in z dermatologom, ki sodeluje z dvajsetimi prostovoljci.

NIKEL, KROM, KOBALT

Nivel preveri prisotnost kovin, ki bi lahko povzročila alergije, v vsakem izdelku seriji. Vsi izdelki so izdelani z vodo, tudi pod stalnim mikrobiološkem nadzoru, demineralizirana in sterilizira z UV žarki.

ISO 9001 - ISO 22716

Nivel je pridobil kakovostno certificiranje ISO 9001 in ISO 22716.